Крем Для Рук: 5 Найкращих Кремів Для Догляду За Шкірою Рук Восени 2021

Best Hand Cream Review

Восени, шкіра рук потребує особливого догляду, адже вона піддається різкій зміні температури, вітрам і першим морозам і якщо зимою ми за умовчанням захищаємо її на вулиці рукавичками, то зараз дуже часто вони залишаються вдома (принаймні у мене так), в той час як погодні умови до шкіри нещадні. Тому на допомогу приходять креми для рук. Отже, сьогодні пропоную до вашої уваги найкращі засоби для шкіри рук на осінь

Кращі Креми Для Догляду За Шкірою Рук Осінню

Крем для рук з маслом ши LOccitane Shea Butter Hand Cream

LOccitane Shea Butter Hand Cream Best Hand Cream Review

Обираючи крем для рук, мені важливо, щоб він, окрім безпосередньо зволоження, живлення і захисту шкіри, швидко вбирався нею і не залишав жирних слідів на поверхнях. Гарний запах і естетична, але практична упаковка є приємними бонусами. І всім цим вимогам відповідає мій улюблений крем для рук від французького бренду Локсітан з маслом Каріте. 

Окрім вищезгаданих переваг, він також заживляє тріщинки, заспокоює шкіру, робить її м'якенькою, шовковистою і гладенькою. А аромат лаванди – це справжня ароматерапія. У мене завжди великий тюбик лежить біля ліжка, а маленький ношу в сумці. Більш детальний відгук на крем для рук LOccitane Karite Hand Cream був у мене в блозі раніше, тому якщо ви досі вагаєтесь на його рахунок, раджу заглянути за посиланням.

Крем для рук для сухої та атопічної шкіри Eucerin UreaRepair PLUS Handcream

Eucerin UreaRepair PLUS Handcream Best Hand creams Review

Якщо ви маєте дуже суху або атопічну шкіру, зверніть увагу на крем для рук Eucerin. В якості активного компоненту він має сечовину, а отже сприяє відлущуванню відмерлих частинок шкіри, тобто прискорює її регенерацію, а також глибоко зволожує, пом'якшує і відновлює захисний бар'єр. Якщо вам знайоме таке явище як загрубіла шкіра на долонях, ліктях чи навіть колінах і ступнях, то крем Еуцерін стане вам у нагоді. 

Відновлюючий крем для рук La Roche Posay Cicaplast Mains

La Roche-Posay Cicaplast Mains Handcream Best Hand Creams Review

Коли справа стосується кремів для рук, ви не можете помилитися з аптечною косметикою від La Roche Posay. Крем для рук La Roche Posay Cicaplast має легку, нежирну формулу, яка не залишає липкого шару. Але незважаючи на це, він чудово зволожує та живить шкіру, заспокоює і відновлює її, завдяки ніацинаміду у складі, надає м'якості та гладкості, а також створює захисний бар'єр, стійкий до води. До того ж, він підходить для чутливої та атопічної шкіри, оскільки не має у складі ароматизаторів і парабенів.

Крем для рук для дуже сухої та чутливої, атопічної шкіри Bioderma Atoderm Cream Hand & Nails 

Bioderma Atoderm Cream Hand & Nails Best Hand Creams Review

Якщо ваша шкіра надзвичайно суха, атопічна або чутлива, крем для рук від Біодерма був створений для вас. Він дбайливо зволожить шкіру, захистить її від негативних факторів оточуючого середовища, відновить і пом'якшить. А оскільки він дуже швидко вбирається, не залишаючи сліду, то він чудово підходить для використання упродовж робочого дня. Ароматизаторів не містить, тому безпечний для алергіків.

Подарунковий набір для рук Vivian Gray Red Christmas

Vivian Gray Red Christmas Hand Lotion Hand Soap Review

Хтось сказав Різдво? Якби я навіть не знала, що крем для рук і рідке мило Vivian Gray ефективно дбають про красу рук, я б все одно купила цей набір, адже його оформлення навряд чи залишить когось байдужим. Такі баночки приємно мати на раковині у ванній, адже вони завжди тішать око, незалежно від пори року. До того ж, по закінченні, їх можна знову наповнити, тим самим трошки зменшивши використання пластику. Оскільки обидва засоби мають кремову формулу, то можна не піклуватись про стягнутість і сухість шкіри. Чудовий подарунок з якого боку не поглянь.


Ось така у мене вийшла добірка кремів для рук на будь-який смак і для будь-яких потреб. Сподіваюсь, кожен знайшов для себе щось корисне. Розкажіть в коментарях, який ваш улюблений крем для рук восени! 

Recommended

Comments

  1. Замечательная подборка кремов для рук! Сейчас они разлетаются у меня со скоростью света )

    ReplyDelete
  2. Я теж залипаю на яскраву святкову упаковку. Добре коли вміст теж не підводить))

    ReplyDelete
  3. постоянно пробую новые крема. но частенько возвращаюсь к аптечным вариантам.

    ReplyDelete

Post a Comment

Enter your comment here